Toplu Para Transferi Nedir, Ne İşe Yarar?

• Büşra Nur Kalaycı

Toplu Para Transferi Nedir, Ne İşe Yarar?

Dijital bankacılığın yaygınlaşmasıyla birlikte birçok banka işlemini artık internet bankacılığı ve mobil şubeler aracılığıyla gerçekleştiriyoruz. Başta para transferleri olmak üzere, fatura ödemeleri ve otomatik ödeme talimatları çoğu zaman işimizi oldukça kolaylaştırıyor. Bankacılık sektörü de tüm bu gelişmelere ayak uydurmak için dijital alanda çalışmalara devam ediyor. Bunun örneklerinden biri de kurumları yakından ilgilendiren toplu para transfer işlemleri. İban numarası kullanılarak yapılan her ödeme veya transfer için toplu işlem yapmak firma sahipleri için eşsiz bir kolaylıktır. Firma sahipleri yapılacak olan para transferlerini belirli gün ve saatlere göre planlayarak hareket eder. Zaman tasarrufu adına bu transferlerin her biriyle tek tek uğraşmadan sadece bir işlemle halletmek oldukça önemlidir. Şimdi toplu para transferi sisteminin detaylarına birlikte bakalım. 

Toplu Para Transferi İçin Önemli Noktalar

Online banka işlemleri şüphesiz ki günlük yaşantımızı oldukça kolaylaştırıyor. Bu işlemler arasında en çok kullanılan işlem ise online para transferleri. Bireysel olarak para transfer işlemleri genelde ailemize ve çevremize para gönderim işlemlerinden oluşur. Kurumsal işlemler arasında ise cari ödemeleri, maaş ödemeleri çek, senet ödemeleri ve kredi ödemeleri gibi birçok işlem için para transferi gerçekleştirilir. Firmalar için bu tarz işlemler saydığımızdan çok daha fazladır ve çoğunlukla kişisel ödemeler değildir. Firmaların finansal verimliliği için, bu transfer işlemleri sırasında sorunlarla karşılaşmamak için bazı önemli maddeler vardır. Örneğin işlemi gerçekleştirmeden önce alıcı unvanının ve ibanın eşleşmesi oldukça önemlidir. Aksi takdirde işlem gerçekleşmez ve para hesabınıza geri döner. Güvenlik konusunda da transfer yaptığınız site veya uygulamanın güvenli ve K.V.K.K. uyumlu olmasına dikkat etmelisiniz. İşlemin gerçekleştiği sırada SMS onayı veya mobil onay gibi  sistemler de önemli bir güvenlik aşamasıdır. Bu güvenlik önlemlerinin sağlandığından emin olduktan sonra kolayca para transfer işleminizi yapabilirsiniz.  

Vomsis ile Çok Yakında 

Firmalar için finansal yönetim konusunda pratik ve kolay çözümler sunan Vomsis yakında toplu para transferi ürünü ile de hizmet verecek. Dijital bankacılık hizmetleri özellikle firmaların finansal süreçlerini oldukça kolaylaştırmaktadır. Toplu para transferi de kolaylık sağlayan hizmetlerden biridir. Çalıştığınız bankalara yazılı bir talimat vermenize gerek kalmadan toplu para transferi yapabilirsiniz. Excel’de oluşturduğunuz ödeme ya da para transfer listelerini kolayca Vomsis sistemine yükleyerek transferlerinizi tek bir ‘tık’ ile yapabilirsiniz. Hesabınızdan yapılan her transfer işlemi için anlık olarak bildirim alırsınız. Her Vomsis ürününde olduğu gibi bu ürün içinde “kullanıcı yetkilendirme” özelliğini kullanarak çalışanlarınızın belirli miktarlarda ve işlemlerde sizin yerinize transfer gerçekleştirmesini sağlayabilirsiniz. Yapılan her transfer yapılmadan önce sizin onayınıza sunulacağından yetkilendirme özelliğini içiniz rahat şekilde kullanabilirsiniz. Veri güvenliğiniz için alınan üst düzey güvenlik önlemleri ile işlem esnasında SMS ve pin onayı alarak işlemlerinizi doğrularsınız.

Siz de Vomsis sayesinde firmanızın finansal süreçlerine daha az zaman ayırın. Çalıştığınız bankaların hesaplarını tek ekranda yöneterek raporlarına kolayca ulaşın. Online tahsilatlarınız için sistemli ve hızlı bir çözüm sunarak nakit akışınızı hızlandırın. Kullandığınız tüm POS’ların raporlarını bir yerden inceleyerek kolayca yönetin. Çok yakında hizmetinize sunulacak olan Toplu Para Transferi ürünü ile bahsettiğimiz tüm avantajlardan yararlanın.

Vomsis’i deneyin!

Vomsis'in ayrıcalıklı dünyasını ücretsiz keşfedin.
Hemen Ücretsiz Deneyin

* Deneme süresi boyunca kredi kartı bilgileri alınmaz!